BUDGETWEEKMENU.nl

Iedere dag voordelig

Besparen op...

Vakantie in huisjesparken

1 Zoek op internet naar kortingscodes

2 Heb je ING? Check of je via Rentepunten leuke korting kunt krijgen. Check vooraf de voorwaarden

3 Meld je aan via DEZE LINK en check of jouw huisjespark ook via dit kanaal is te boeken is. Je spaart dan automatisch over het bestede bedrag. Meer dan 1600 webshops doen mee. Betrouwbaar en geen spambombardement. Meer info? Klik hier.


Dierentuinen en pretparken

1 Zoek op internet naar kortingscodes

2 Heb je ING? Check of je via Rentepunten leuke korting kunt krijgen. Check vooraf de voorwaarden.

3 Check of je deels met airmiles of een ander spaarprogramma kunt betalen

4 Check of er een leuk uitje (bijna) gratis te krijgen is door 1 maand lid te worden van een loterij zoals de Vriendenloterij. 

5 Check of er goedkoop kaartjes aangeboden worden op marktplaats. Haal de kaartjes bij voorkeur op ergens in de buurt. Dan loop je geen risico dat de kaarten zoekraken bij post nl of helemaal niet verstuurd worden. 


Uitjes, verjaardagsfeestjes

Hou een speurtocht in het bos of de duinen, organiseer een film of disco avond thuis, doe ouderwetse gezellige spelletjes. Een kinderfeestje hoeft niet veel geld te kosten. Internet staat bol van de ideeën voor gratis plezier. Kinderen vinden gewone dingen doen zoals voetballen met de jongens en knutselen met de meiden, trampolinespringen en verstoppertje in de tuin net zo leuk als uitjes die geld kosten. Maak de dag bijzonder door jouw volle aandacht en aanwezigheid deze dag en natuurlijk iets lekkers erbij. Het is niet nodig de kinderen ook nog eens een zakje met snoep en/of een herinneringsspeeltje mee naar huis te geven.

Zorg zelf voor het eten. Ovenfriet of broodjes knakworst, altijd succesvol. Bak zelf cakejes of maak samen mini pizza's op wrapbodem of half pitabroodje (gladde kant beleggen). 


Telefonie, Tv & Internet

Neem een 4 in 1 abonnement. Dat is Telefonie, Tv, Internet & een mobiel abonnement bij 1 aanbieder. Dit levert je zeer aantrekkelijke kortingen/voordelen op. Let op dat je bij tv kijken op meerdere tv's in 1 huis, meerdere ontvangstkastjes nodig hebt. Meestal eenvoudig bij te bestellen, maar vraag dit eerst na voor je "ja" zegt. 

Kies altijd voor een betrouwbare partij en check vooraf alle voorwaarden, voordelen en beschikbaarheid in jouw woonplaats. Check reviews van het product/de dienst zodat je ook weet wat de nadelen zijn. 

Zit jij al jaren bij dezelfde leverancier en bevalt het goed? Probeer dan eens te vragen wat zij voor je kunnen betekenen, als ze jou als klant willen behouden. Zeg niet meteen ja op een voorstel, maar laat het voorstel vrijblijvend op mail zetten zodat je rustig verder uit kunt zoeken wat voor jou de voordeligste en fijnste optie is. Goedkoop is 1 ding, maar vertrouwde kwaliteit is ook wat waard. 


Energiekosten (electra en gas)

Wij hebben goede ervaringen met vergelijkingssite www.Gaslicht.com. Greenchoice is momenteel een van de beste aanbieders: 100% groene stroom, lage prijs en goede score op klantvriendelijkheid. 

Gratis ipad/kado bij je abonnement? Vergelijk alle kosten (dus ook aansluit- leverings- en administratie kosten) over de hele looptijd met een aanbieder die niks kado geeft. Meestal betaal je die ipad uiteindelijk alsnog zelf, maar dan uitgesmeerd over de constractsduur. Check ook de reviews van het gratis aangeboden kado. Soms blijkt dan dat je het niet eens gratis zou willen hebben..

Zit jij al jaren bij dezelfde leverancier en bevalt het goed? Probeer dan eens te vragen wat zij voor je kunnen betekenen, als ze jou als klant willen behouden. Zeg niet meteen ja op een voorstel, maar laat het voorstel vrijblijvend op mail zetten zodat je rustig verder uit kunt zoeken wat voor jou de voordeligste en fijnste optie is. Goedkoop is 1 ding, maar vertrouwde kwaliteit is ook wat waard. 


Tijdschriften en kado's

Heb jij ING en spaar je rentepunten? Kijk eens of je leuke waardebonnen kunt scoren voor half geld. Verdiep je vooraf goed in de voorwaarden van de shop waar je de bon uit kunt geven en check of je er van kunt kopen wat je zou willen. 


Calorieën

Zelf maken is meestal goedkoper dan kant en klaar kopen in de winkel. Met de recepten van www.smartsnacker.nl is het ook nog eens extra makkelijk om op gewicht te blijven. Meer dan 30 recepten van bekende dikmakers met 30 - 80% minder calorieën. Van Pepersaus tot Hema kaasbroodje tot cake en zoveel meer. Meer weten?  KLIK HIER